tiistai 18. marraskuuta 2014

Chili sin carne

Tässä helppo “heitä vaan ainekset kasaan” -tyylinen resepti ruoasta, jota voi syödä itsensä kylläiseksi tarvitsematta pelätä lihomista. Pavut ja kokojyväriisi sisältävät runsaasti kuitua ja pitävät nälän loitolla pitkään.




1 sipuli
1 paprika
1 kasvisliemikuutio
1-2 valkosipulinkynttä
2 dl vettä
2 tölkkiä kuorittuja tomaatteja
1 purkki kidneypapuja
1 purkki mustia papuja
1 rkl chilijauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl oreganoa
ripaus suolaa

Silppua sipuli ja paprika ja laita ne kattilaan keittymään vedessä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kasvisliemikuutio. Keitä n. 10 minuuttia. Lisää loput ainekset. Kiehauta ja anna keittyä hiljaisella lämmöllä n. 30 minuuttia. Tarjoile tumman riisin kanssa.

Jos tykkää tulisesta niin tähän sopii myös loraus Sriracha -kastiketta potkua antamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti